Annons:

Sök

Annons:

47-årige ÅFF-profilen gör fotbollskarriären komplett i kväll

Henrik "Fimpen" Gustavsson spelar division 6-matchen mellan Horn/Hycklinge IF och Överums IK i kväll och har därmed spelat på samtliga nivåer i Sverige. Foto: Bildbyrån

47-årige ÅFF-profilen gör fotbollskarriären komplett i kväll

Division 6-spel är vad tidigare elitmålvakten Henrik Gustavsson har saknat för att göra karriären komplett. I kväll finns 47-åringen med på bänken när Horn/Hycklinge IF möter Överums IK på bortaplan. 

Annons:

Tidigare elitspelaren Henrik Gustavsson, "Fimpen" kallad, har spelat på alla nivåer i svensk fotboll – förutom division 6. I kväll checkar han av spel i division 6.

Han sitter nämligen med på bänken när Horn/Hycklinge IF möter Överums IK på bortaplan och kröner karriären med att ha spelat fotboll på samtliga divisioner i Sverige. 

Extra festligt är att han får chansen att spela ihop med sin yngsta son Melker Gustavsson, som gör debut i den rödvita tröjan i afton. 

Efter säsongen 2015 avslutade Gustavsson karriären som elitspelare tillfälligt och spelade med Horn/Hycklinge IF i division 5 i två säsonger (2016 och 2017). Han återvände sedan till ÅFF och vaktade målburen när klubben spelade i division 1 2018 och 2019 och avslutade därefter den aktiva karriären. 

Han är numera assisterande tränare i östgötska bruksklubben. 

Vår tidning har utan framgång sökt Henrik Gustavsson för en intervju. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: