Tuna vann stort mot Gamleby –

Diego Nicolas "Keko" Toribio Urrutia gjorde tre mål i IFK Tunas 6–0-seger mot Gamleby FF. Foto: IFK Tuna

Tuna vann stort mot Gamleby – "Keko" gjorde tre mål

I cupmötet mellan IFK Tuna och Gamleby FF var första halvlek en torr historia målmässigt. I andra släppde det för Tuna och målen stänkte in. De blåvita spelade ihop sig kollektivt för en jättekross med hela 6–0.

Mannen bakom tre av de sex målen var IFK Tunas storspelande Diego Nicolas "Keko" Toribio Urrutia som inledde målfesten med att sätta en straff. Målspottandet fortsatte och han gjorde två mål till innan matchen var över.

Tunas Lars Gustavsson var väldigt glad över det fina kollektiva spel som laget fick till i andra halvlek efter en första halvlek som inte imponerande på honom.

– I första har vi för lågt tempo och är inte bra. Sedan blir det en jättefart i andra halvlek. Jag tycker att alla lyfter sig och kollektivt gör vi avslutningen bra. Och så "Keko" som satte hela tre baljor.

Andra spelare som i Lars tycke stod ut var de övriga målskyttarna: Victor Gustafsson, Nimrod Tesfamicael Kibrom samt Eddie Lundin.