Annons:

Sök

Annons:

Formstarkt Vimmerby IF jagar fjärde raka segern

Den 1 maj jagar Pierre Brorsson och hans Vimmerby IF fjärde raka segern i division 2-fotbollen. Foto: Arkivbild

Formstarkt Vimmerby IF jagar fjärde raka segern

Vimmerby IF har rivstartat division 2-säsongen. Nio poäng på tre matcher, plus 14 i måskilland och serieledning imponerar. I dag jagar man en ny seger då tabellsexan IFK Wreta Kloster väntar hemma på Arena Ceos.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

4-0, 7-1 och 4-0. Vimmerby IF har sannerligen inte hållit igen i inledningen av säsongen. Efter tre omgångar toppar laget tabellen och man har nog inga planer på att släppa ifrån sig den tabellpositionen efter onsdagens hemmamatch mot IFK Wreta Kloster.

Östgötarna står på fyra poäng, och i den senaste omgången fick man 1-1 mot Bankeryd – ett lag som Vimmerby spelade ut i premiären, och där 4-0 var siffror kraftigt i underkant.

Wreta Kloster kom tvåa i division 3 förra säsongen och är alltså nykomling i tvåan. Därför har VIF-tränaren Pierre Brorsson ingen koll på motståndarna.

Vet inget om motståndaren

– Jag vet faktiskt ingenting om dem. Vi försöker fokusera på vårt i matcherna och gå på det. Så gjorde vi i senaste matchen mot Jönköpings Södra senast, och det gick bra, säger han.

Hur summerar du säsongsinledningen?

– Jag är jättenöjd. Jag tycker att det ser bättre och bättre ut, och mot Jönköping imponerade alla lagdelar.

Hur är läget i laget?

– Samtliga tjejer är tillgängliga, så jag har kunnat välja och vraka. Laget blir snarlikt det som vi mönstrade senast, de får förnyat förtroende.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: