Annons:

Sök

Annons:

SVIF-tränaren nöjd - vill inte diskutera division fyra

Södra Vi IF:s tränare Peter Magnusson var mycket nöjd efter att hans lag spelat 3-3 borta mot IFK Oskarshamn i kvalet till division fyra.

SVIF-tränaren nöjd - vill inte diskutera division fyra

Södra Vi IF:s tränare Peter Magnusson var imponerad av sitt lag efter poängen borta mot IFK Oskarshamn. Men prata division fyra, det vill han inte än.

Annons:

En poäng borta mot division fyra-laget IFK Oskarshamn i den första omgången av kvalserien till division fyra. Och nu väntar hemmamatcher i de båda återstående matcherna, kommande två lördagar, mot division fem-lagen Växjö Bois och IFK Borgholm.

Södra Vi IF har sannerligen gett sig själv bra förutsättningar inför fortsättningen och kampen om (minst) en division fyra-plats.

Pressen på Oskarshamn

– Det är IFK Oskarshamn som kommer uppifrån i seriesystemet och som har all press på sig. Det är ett offensivt starkt lag med två väldigt duktiga innermittfältare som styr och fördelar. Jag tror nog att de kommer ta sex poäng på sina två sista matcher, säger Södra Vi IF:s tränare Peter Magnusson.

Då skulle det kunna bli en målskillnadshistoria er emellan på sju poäng vardera efter de tre omgångarna?

 – Nja, det är två svåra matcher för vår del. Det är ingen som förväntar sig av oss att vi ska ta klivet. Det är stor skillnad för Oskarshamn, säger Magnusson.

Hur lyder din summering av dagens match?

– Första halvtimmen tycker jag är jämn, sedan tar de över. I den andra halvleken trycker de ned oss ganska hårt. Lagen är ganska lika – båda starka offensivt, men sämre i defensiven.

– Självklart är jag jättenöjd med en poäng, även om vi hade chanser för att få med oss tre poäng. Vi fick ett mål bortdömt för offside, som jag tycker är väldigt tveksamt, plus att vi missade ett öppet mål i slutet av matchen.

Hur är läget med Martin Brorsson och Elias Hallingfors, som ni fick byta ut?

– Martin har nog åkt på en brist i sätesmuskeln, baksidan av låret. Vi får se senare hur det är med honom. Elias mådde illa. Han försökte spela i andra halvlek igen, men vi fick ta ut honom en gång till, säger Peter Magnusson.

Om två lag hamnar på samma poäng och målskillnad, och inbördes möte inte kan skilja laget åt, så går det lag vidare som vinner den straffläggning som följer efetr varje match i kvalserien. Denna förlorade Södra Vi IF mot IFK Oskarshamn.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: