Annons:

Sök

Annons:

Stor dramatik i Hockeyettans slutspel - flera serier lever

Det krävs en femte match i fyra av matchserierna i Hockeyettans kvartsfinaler. Genrebild: Bildbyrån

Stor dramatik i Hockeyettans slutspel - flera serier lever

Det blev stor dramatik i flera matchserier när Hockeyettans slutspel gick vidare på söndagen. Flera av storfavoriterna krånglade sig ur besvärliga lägen och tvingade fram en femte match som spelas på onsdag.

Annons:

Kristianstad, Vimmerby, Hudiksvall och Piteå är i form av att de var topp två i respektive alletta redan klara för semifinal i Hockeyettans slutspel. I lördags avancerade även Troja/Ljungby och Lindlöven dit efter att ha vunnit respektive kvartsfinalserie med 3-0.

För övriga lag fortsatte dramatiken idag och ytterligare två lag är nu klara för spel i semifinalen. Det handlar om Boden och Sundsvall. Boden vann dagens match mot Kalix med 2-0 medan Sundsvall besegrade Borås med 4-0. Därmed vann båda dessa lag sin matchserie med 3-1.

Tranås förlorade

Fyra matchserier står nu 2-2 och kommer att avgöras på onsdag. Där var flera av storfavoriterna satta under hård press inför söndagens matcher. Dessa lyckades dock krångla sig ur det besvärliga läget och tvinga fram en helt avgörande match.

Såväl Brödernas/Väsby, Karlskrona och Halmstad vann nämligen på bortais. Brödernas/Väsby besegrade Mariestad med 2-1, Karlskrona vann mot Visby/Roma med 4-2 och Halmstad slog tillbaka Strömsbro med 3-2 efter ett avgörande i förlängning. De tre favoriterna har nu chansen att avgöra på hemmais.

Tranås är stor favorit i matchserien mot Hanviken och ledde med 2-1 i matcher inför dagens bortakamp. Där blev det dock förlust med 4-3 och Hanviken kvitterade till 2-2 i matcher. Den avgörande matchen spelas med Tranås som hemmalag.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: