Annons:

Sök

Annons:

Antons glädjetårar på isen: ”Något helt otroligt vi har gjort”

Anton Carlsson hade svårt att hålla tårarna tillbaka. Foto: Ossian Mathiasson

Antons glädjetårar på isen: ”Något helt otroligt vi har gjort”

Som många andra kunde inte trotjänaren Anton Carlsson hålla tårarna tillbaka efter Vimmerby Hockeys historiska avancemang till Hockeyallsvenskan.
– Det här är bara total glädje för föreningen, för alla i laget och för alla runtomkring oss. Helt sjukt är det, säger Anton Carlsson.

Annons:

Hela karriären har spenderats i moderklubben. I höst lär Anton Carlsson få chansen att spela i Hockeyallsvenskan med sitt älskade Vimmerby.

– Ja Vi får väl se vad som händer, men det känns ju inte helt uteslutet, skrattar han.

Vi pratade med Anton Carlsson en kort stund efter att avancemanget blev klart. Han hade svårt att hålla tillbaka känslorna.

– Alltså, jag vet inte. Jag är helt mållös. Vi har siktat på det här och nu kan man ta på det. Jag tror inte att det har sjunkit in än och jag vet inte när det kommer göra det. Det är något helt otroligt vi har gjort. Jag är bara så jävla stolt över allihop.

”Hade alla komponenter”

VH har varit nära kvalserien flera gånger om. När man till slut tog sig dit gick man hela vägen.

– Vi bestämde oss när vi blev klara för kvalserien och pratade om att vi kanske aldrig kommer ha en bättre chans. Vi visste att vi hade alla komponenter i det här laget. Det känns helt fantastiskt bra.

Hur var känslorna under matchens gång?

– För det första måste jag säga att vi har haft en helt fantastisk uppslutning från våra supportrar. Det har vi haft hela säsongen. Idag var det mycket nerver och en hög anspänning till en början och att vi fick in ett par puckar en bit in i den första perioden gjorde att vi kunde slappna av lite mer. Efter det höll vi oss till vårt spel hela vägen och det gav utdelning.

Hur firar du det här?

– Vi tar några kalla nu och sen får vi se var vi hamnar. Det viktiga är att få fira det här tillsammans med killarna i laget och nära och kära.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: