Annons:

Sök

Annons:

Motorsport i Vimmerby tilldelades Vimmerby Handels pris. Daniel Samuelsson fanns på plats för att ta emot priset. Foto: Ossian Mathiasson

Motorsport fick handelns pris: ”Kvitto på att vi gör något bra”

Vimmerbyföretaget Motorsport var en av alla pristagare på kvällens välbesökta Vimmerby Tillsammans-gala. Daniel Samuelsson fick kliva upp på scenen och ta emot Vimmerby Handels pris.
– Det är vi verkligen glada för, säger Motorsports ägare Daniel Samuelsson. 

Annons:

Musik varvades med prisutdelning på torget i Vimmerby i kväll. Ett av de sista priserna som delades ut var Vimmerby Handels pris där Michael Karlsson delade ut diplom och blommor till Daniel Samuelsson på Motorsport. 

– Det känns glädjande. Det visar på en uppskattning om att vi är en handlare som har varit med länge och har ett brett sortiment. Det är ett erkännande för personalstyrkan som får ett kvitto på att vi gör något bra. Personalen ger verkligen sitt yttersta varje dag och vi har en god känsla, säger Daniel Samuelsson. 

Det står i motiveringen att Motorsport har ett brett utbud och lever mycket på sin stora kunskap och sin servicenivå. I Vimmerby har man under de senaste åren satsat på ombyggnationer i flera etapper för att få till moderna och ändamålsenliga lokaler för både försäljning och service. 

– Vi försöker hela tiden utveckla verksamheten och vi är väl inte riktigt framme där vi vill vara än. Vi har utökat lokalytan och personalstyrkan för att möta ökad efterfrågan. Vi har i dagsläget 13 anställda i Vimmerby där hälften är servicetekniker. 

Fakta

Här är motiveringen till Motorsport som erhöll Vimmerby Handels pris:

"Det rör på sig ordentligt bland kunderna i vinnarens bransch. Mycket av det är väldigt miljömässigt fördelaktigt. På senare tid har det blivit väldigt populärt att få konditionen och sedan när det tar emot så kan man få lite motivationskraft på köpet. 

Inom andra delar av utbudet så kanske konditionen i vissa moment till stor del har ersatts av övervakning från hängmattan och krökta ryggar har ersatts av gående i uppsträckt tillstånd.

För en tredje målgrupp spelar skogen en stor roll. 

Vinnaren har ett brett utbud och lever mycket på sin stora kunskap och sin servicenivå. Man har funnits i Gamleby sedan många år och har nu också gjort en satsning i Västervik sedan några år. 

Det är dock i Vimmerby som man de senaste åren satsat stenhårt på ombyggnationer i flera etapper och nu har man en supermodern och ändamålsenlig lokal både för försäljning och service". 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: