Annons:

Sök

Annons:

Motorsports ombyggnation är klar – kunder välkomnas till större och ljusare lokaler

Daniel Samuelsson, Mattias Karlsson, Pernilla Eriksson, Andreas Jalminger och Jesper Lockström är positiva till att Motorsport har en större och ljusare skog- och trädgårdsavdelning. Foto: Ossian Mathiasson

Motorsports ombyggnation är klar – kunder välkomnas till större och ljusare lokaler

Motorsport i Vimmerby har byggt ett nytt lager för att utöka butiksytan. Nu har företaget kommit i hamn med sitt senaste projekt.  
– Det gör att vi har öppnat upp lokalen och nyttjar hela nedervåningen till butiksyta, säger ägaren Daniel Samuelsson. 

Annons:

Motorsport i Vimmerby har i anslutning till bakgården byggt ett nytt lager för att kunna utöka skog- och trädgårdsdelen på nedervåningen. 

– Nästan en fjärdedel av butiken på nedervåningen var lager tidigare. Nu har vi tagit bort en skärmvägg och hela lokalen används till butiksyta för att få mer exponeringsutrymmen. Butiksytan blir 80 kvadratmeter större, ljusare, luftigare och mer arbetsvänlig. De gör mer än vad man tror, säger ägaren Daniel Samuelsson. 

Nypremiär i två dagar

Arbetet med företagets nya lager och utökade skog- och trädgårdsavdelning färdigställdes tidigare i veckan. 

– Vi fick slutbeskedet för vårt utbygge tidigare i veckan. Det nya lagret är på 200 kvadratmeter och används som godsmottagning och lager, säger Samuelsson. 

Vad säger du om resultatet?

– Vi har hållit på ett tag och nu när vi äntligen är i hamn med bygget så känns det självklart jättebra. Vi får helt enkelt en effektivare och mer lättarbetad process som gör att vi kan förbereda färdigmonterade maskiner. Det blir snabbare leveranser även om det är lite komplexa produkter som vi jobbar med. Allt kräver sin montering, uppstart och kontroll innan vi senare levererar produkterna.

Motorsport bjuder under fredagen och lördagen in till nypremiär i sin butik. 

– Tanken är att hälsa kunderna välkomna till våra ljusa lokaler. Vi har bytt belysning för att energieffektivisera och arbetsmiljön blir bättre i en ljusare lokal. Vi kan exponera mer av våra leverantörers produkter än vad vi har kunnat göra tidigare. Både maskiner, verktyg, tillbehör och kläder får bättre plats i den nya butiken, säger Samuelsson. 

Motorsport har i samband med ombyggnationen stuvat om med ny inredning på övervåningen. 

– Det är inga större ombyggnationer, men vi ändrar om i lokalen och sätter en ny touch för att möta våren med nya cyklar. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: