Annons:

Sök

Annons:

Företag i Vimmerby bygger nytt lager och utökar butiksytan

Motorsport i Vimmerby är i full färd med att bygga ett nytt lager som ska kopplas samman med den befintliga butiken. Plattan har gjutits och stommen ska resas inom den närmaste månaden. Foto: Ossian Mathiasson

Företag i Vimmerby bygger nytt lager och utökar butiksytan

Inte nog med att Motorsport i Vimmerby firar 60 år. Nu berättar ägaren Daniel Samuelsson att företaget bygger nytt lager för att utöka butiksytan. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Om man åker förbi Motorsports fastighet i Vimmerby ser man att företaget har dragit igång sitt senaste projekt som ägaren Daniel Samuelsson berättar mer om. 

– Det vi gör nu är att vi bygger ett nytt lager i Vimmerby för att kunna utöka skog- och trädgårdsdelen eftersom skog och trädgård har ökat på bra på sistone. Byggklason utför arbetet. Plattan har gjutits och stommen kommer på plats under närmaste månaden, säger Daniel Samuelsson. 

Motorsport kommer utöka butiksytan på nedre plan med ungefär 100 kvadratmeter.

– Det blir skog- och trädgårdsartiklar och det handlar om sågar och gräsklippare med tillbehör. Tanken är att utbyggnaden som blir nytt lager ska stå klar i februari/mars, säger Daniel Samuelsson. 

Vad är förklaringen till att ni bygger ett nytt lager?

– Vi gör det för att skapa ett bättre flöde i skog- och trädgårdsdelen där det har varit trångt. Man kan nästan säga att vi har fått hysa in lagret inne i butiken. Där vi bygger ut blir det både lager och uppackning och det som används till lager i dag blir en del av butiken. Det känns jättebra att satsa på ett stort lager och en större butiksyta. 

Motorsport har 13 anställda i Vimmerbybutiken och totalt 23 medarbetare om man räknar in både Gamleby- och Västerviksbutiken. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: