Annons:

Sök

Annons:

Firman växer med ny mäklare –

Erica Bergstedt från Västervik kliver in som ny mäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Vimmerby/Hultsfred. Foto: Jakob Karlsson

Firman växer med ny mäklare – "Har varit ett jättetacksamt år"

Svensk Fastighetsförmedling i Vimmerby-Hultsfred växer med ny mäklare. Erica Bergstedt från Västervik tar plats i Edyta Hammars team.
– Det känns jättespännande. Edyta är så framgångsrik i det hon gör och jag såg en möjlighet att kunna lära mig av henne, säger Erica Bergstedt.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Franchitagare Edyta Hammar har under många år letat efter en fastighetsmäklare som lever upp till hennes förväntningar.

På tisdagen gjorde Erica Bergstedt, 28 år och bosatt i Västervik, sin första dag på kontoret, vilket innebär att antalet anställda vuxit till sex, tre mäklare och lika många mäklarassistenter.

– Jag vet att Erica Bergstedt kommer bli en fantastisk tillgång både för företaget och våra kunder. Med flera års erfarenhet är hon en trygg mäklare, säger Edyta Hammar.

Beslutet växte fram 

Erica Bergstedt är legitimerad mäklare sedan tre år tillbaka, då hon arbetet hos Edytas kollegor i Västervik. Hon är född och uppvuxen i Gamleby, men bor numera med sin sambo i Västervik.

– Beslutet att jag ville studera till mäklare växte fram under gymnasietiden. Jag hade några år emellan då jag testade på att jobba med lite annat, på café och jag flyttade till Kanada under ett år, då jag jobbade på en hästgård. Hästar och ridning har alltid varit mitt stora intresse i livet. 

– När jag flyttade hem igen fick jag jobb som vd och ekonomiassistent på ett företag i Västervik, där jag samlade på mig lite mer yrkeserfarenhet – sedan kände jag att det var dags att förverkliga min dröm.

”Såg en möjlighet att utvecklas”

Erica Bergstedt hörde själv av sig till Edyta Hammar med en fråga om att få ingå i teamet.

– Jag trivs väldigt bra med mäklaryrket och kände att jag ville testa på en ny utmaning och börja jobba på kontoren i Vimmerby och Hultsfred, där mitt största fokus kommer vara.

– Just för att fortsätta utvecklas, de verkar vara ett väldigt härligt gäng och mycket också för at Edyta är så framgångsrik i det hon gör, hon har arbetat länge som mäklare och jag såg en möjlighet att kunna lära mig av henne. Det är en fantastisk möjlighet.

"Ett jättetacksamt år"

Edyta Hammar är tacksam över att äntligen kunna växa med ytterligare en mäklare.

– Jag har känt till Erica eftersom vi jobbar inom samma kedja, så vi har träffats. Så det var jätteroligt att hon hörde av sig, när jag letade efter mäklare.

Betyder det här att du nått ditt mål med antalet anställda?

– Jag är alltid intresserad av att växa, vi får se vad framtiden har att visa. Försäljningarna går bra, så jag behöver mäklare.

Hur är marknaden i Vimmerby och Hultsfred för tillfället?

– Jag har haft ett fantastiskt år, jag har nog aldrig haft en så bra start på året som jag haft hittills. Och det var redan från januari. I april blev vi utsedda till Årets lag i kedjan för att det gått så himla bra, så det har varit ett jättetacksamt år trots att vi har det här ränteläget.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagensvimmerby.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: