Annons:

Sök

Annons:

Talangen skriver treårskontrakt med moderklubben

Melker Johansson har bestämt sig för att stanna kvar i moderklubben Gullringens GoIF i minst tre säsonger till. Foto: Ossian Mathiasson

Talangen skriver treårskontrakt med moderklubben

Gullringens GoIF:s unga, lovande talang Melker Johansson, 18, har kritat på ett nytt kontrakt med moderklubben som gäller de tre kommande säsongerna. 

Annons:

Gullringens 18-årige yttermittfältare Melker Johansson förlänger sitt kontrakt med tre säsonger trots ett år kvar på nuvarande kontrakt. Det innebär att han spelar i gulsvart 2023, 2024 och 2025. 

Han har funnits på division 3-laget Vimmerby IF:s radar efter säsongens slut och provtränat med grannklubben. På måndagskvällen gick Gullringen ut med nyheten om att de har gjort klart med Melker Johansson för de tre kommande säsongerna.

"Jag väljer att krita på för Gullringen eftersom man trivs så fruktansvärt bra i föreningen och laget. Sen att det är moderklubben gör ju även att man brinner för det lite extra. Jag tror stenhårt på framtiden. Vi har tagit stora kliv denna säsong och fortsätter vi bara med det så ser vi riktigt vassa ut. Fortsätter vi bygga på vårt spel kan nästa år bli fruktansvärt roligt", säger han i en kommentar till Gullringens hemsida. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: