Annons:

Sök

Annons:

Mittfältaren förlänger – tror på avancemang nästa säsong

Olle Eriksson har gett klartecken för fortsatt spel i Gullringen i ytterligare två säsonger. Foto: Ossian Mathiasson

Mittfältaren förlänger – tror på avancemang nästa säsong

En förlängning per dag är Gullringens GoIF:s melodi efter säsongens slut. Nu har yttermittfältaren Olle Eriksson kritat för två nya säsonger i moderklubben. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Olle Eriksson har dragits med skadeproblem de senaste säsongerna och även i år. Det har inte hindrat honom från att ta en ordinarie plats i division 4-laget. 

”Olle är en spelare som tar för sig och har utvecklat sin bolltrygghet något oerhört bra detta år. Han kan spela på flera positioner och på båda kanterna vilket är nyttigt för ett lag. Han vinner tillbaka mycket boll med sin attityd att alltid ge allt för laget och det ska bli spännande att följa hans utveckling de kommande säsongerna”, säger Patrik Wärnehall i en kommentar till klubbens hemsida. 

Olle Eriksson trivs bra i moderklubben och ser fram emot att spela fotboll på Gullemon i ytterligare två säsonger. 

”Jag förlänger med Gullringen för jag trivs bra där och tycker att vi har ett bra gäng. Det är även alltid kul att vara ett topplag vilket vi är i fyran. Framtiden ser ljus ut nu när vi är många Gullringsgrabbar i truppen, vilket är kul. Om de flesta stannar kvar och vi får in några nya ansikten tror jag att vi kommer gå upp i trean redan nästa år”, säger Olle Eriksson. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: