Annons:

Sök

Annons:

Attityden i fokus när VIF avslutar vårsäsongen: ”Goda möjligheter

Johan Carlsson konstaterar att smekmånaden är över. Foto: Linus Johansson

Attityden i fokus när VIF avslutar vårsäsongen: ”Goda möjligheter"

Efter tre raka förluster avslutar Vimmerby IF i kväll vårsäsongen med hemmamatch mot serieledande IK Tord.
– De har inte förlorat på bortaplan i år, så det är väl dags nu. Det finns goda möjligheter för oss att ta en seger, säger VIF-tränaren Johan Carlsson.

Annons:

Efter en stark period efter att Johan Carlsson kom tillbaka som tränare har Vimmerby nu förlorat tre raka matcher och därmed dalat i tabellen. VIF är åtta i division tre, bara en poäng före Tranås på nedflyttningsplats.

– Man kan säga att smekmånaden är över. Jag tycker ändå att vi har gjort en del bra prestationer. I förra matchen mot Tranås tycker jag att vi skulle ha stängt matchen i första halvleken, men vi är inte riktigt ett sådant lag. Vi måste följa den matchplan vi satt upp i 90 minuter. I andra halvlek mot Tranås tog vi istället egna initiativ på hur vi ska spela och det tycker jag är lite slarvigt, säger Johan Carlsson.

Samma startelva

I kväll väntar hemmamatch mot serieledande Tord innan Vimmerby går på ett par veckors ledighet.

– Det gäller att vi visar samma attityd och går in i närkamperna på samma sätt som mot Sleipner för en tid sedan. Spelmässigt kommer vi att ställa upp likadant i kväll och kan vi sätta den insatsen igen har vi väldigt stor chans att vinna, säger Johan Carlsson.

Vimmerby kommer till spel med samma startelva som mot Tranås i senaste matchen. Joakim Storm är tillbaka och inleder på bänken. VIF har samtliga spelare tillgängliga förutom William Westerholm och Jonathan Fält Öhr.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: