Annons:

Sök

Annons:

Robin Olsson får Ludvig Bohman och Jens Lidesjö som assisterande tränare i BK Boston under 2020. Foto: Ossian Mathiasson

Bostons ledarteam komplett – de blir assisterande tränare

BK Boston har spikat sin ledarstab för kommande säsong. Ludvig Bohman och Jens Lidesjö kommer agera assisterande tränare till huvudtränaren Robin Olsson under nykomlingssäsongen i division 5.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Robin Olsson kommer bära det största ansvaret i rollen som huvudtränare och nu står det klart att Ludvig Bohman, som har varit en del av ledarstaben tidigare, blir assisterande tränare fullt ut och spelaren Jens Lidesjö blir tredjelänken i ledarstaben. 

”Gruppen gillar och respekterar dem. Det är två ambitiösa människor som vill utvecklas i det de gör och som jag känner en trygghet i att bolla idéer med. Jens är en taktiker som kommer med många bra tankar och som gillar teknisk och snabb fotboll, vilket jag gillar. Ludvig kommer att bidra med ett otroligt lugn till gruppen genom sin personlighet och är allmänt pedagogisk och ödmjuk i alla lägen, samt att han uppmuntrar till vår spelidé med bra tankar och idéer. Vi tre kommer komplettera varandra på ett bra sätt genom våra olika styrkor”, säger Robin Olsson till BK Bostons Facebooksida.

Lidesjö fortsätter som spelare

Jens Lidesjö har varit spelare sedan Bostons start 2016 och kommer fortsätta som spelare i kombination med rollen som assisterande tränare. 

”Det känns mycket spännande och jag ser fram emot att sätta igång. Sedan dag ett har Robin agerat professionellt med ett oerhört starkt ledarskap och en syn på fotboll som jag kan känna igen mig i. Det har varit många roliga och givande diskussioner under året mellan oss, så det känns bra att nu få påbörja ett arbete tillsammans med honom och Ludvig”, säger Jens Lidesjö. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: