Annons:

Sök

Annons:

16-årige Jack får fyraårskontrakt med VIBK

16-årige Jack Fridh får ett a-lagskontrakt med VIBK. Foto: Vimmerby IBK

16-årige Jack får fyraårskontrakt med VIBK

Jack Fridh kommer spela de kommande fyra åren i Vimmerby IBK. Den unga innebandyspelaren flyttas upp i seniortruppen. – Det är roligt så klart, säger Jack Fridh.

Annons:

Vimmerby IBK fortsätter att ge unga spelare chansen. I dag blev det officiellt att Jack Fridh skrivit på ett fyraårskontrakt med klubben och flyttas upp i seniorlaget. 

– Det kom lite som en överraskning eftersom att jag trodde att alla kontraktsförhandlingar redan var gjorda för kommande säsong. Men det känns roligt att klubben och tränarna tror på mig och det ska bli riktigt spännande att se hur samarbetet utvecklas med tiden, säger Jack Fridh.

Hoppas du på speltid redan i år?

– Det är klart att man alltid hoppas, sedan förväntar jag mig inte att jag ska få spela så mycket. Men det skulle vara roligt att få debutera och göra några inhopp.

Så här säger Mathias Westerling Jansson om 16-årige Fridh till VIBK:s Facebook-sida:

– Jack är en pådrivare och energisk spelare som brinner för innebandy och för VIBK. Vi hoppas att Jack fortsätter utvecklas och att han kommer vara starkt bidragande i både division fyra och juniorallsvenskan denna säsong till att börja med. Han flyttas upp mycket tack vare hans inställning och attityd vad gäller träning och match. Vi tror att denna attityd kommer smitta av sig och att fler spelare förstår att hårt jobb lönar sig, säger Mathias Westerling Jansson i VIBK:s sportgrupp. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: