Annons:

Sök

Annons:

Vimmerby Hockey lånar ut backstjärnan igen

Oskar Lindgren kommer att spela två matcher med Kalmar HC. Foto: Bildbyrån

Vimmerby Hockey lånar ut backstjärnan igen

Nyligen var Vimmerby Hockeys backstjärna Oskar Lindgren utlånad till SHL-laget Malmö. Nu lånas han ut igen. Den här gången till Kalmar HC i HockeyAllsvenskan.

Annons:

Oskar Lindgren är assisterande lagkapten i Vimmerby Hockey och en av lagets viktigaste spelare. Att 26-åringen har kapacitet för att spela högre upp i seriesystemet råder det ingen tvekan om. Nu är han klar för en tredje utlåning den här säsongen.

Första gången Lindgren lånades ut var till Västerviks IK i HockeyAllsvenskan. Han spelade två matcher för VIK, som också var intresserat av att knyta till sig VH-spelaren för resten av säsongen. Vimmerby var dock inte intresserat av att släppa sin supporterspelare.

Nyligen var han också utlånad till Malmö i SHL. Även där blev det två matcher. Nu står det klart att Oskar Lindgren lånas ut en tredje gång den här säsongen. 

"Nu är det dags för en ny utlåning för Oskar. Denna gång till hockeyallsvenska Kalmar HC. Lånet gäller två matcher då Kalmar möter Brynäs imorgon måndag och Djurgården på onsdag", skriver Vimmerby Hockey på Facebook.

"Med sjukdomar och skador i truppen är vi tvungna att agera, och lånet av Lindgren gör att vi får in en spelskicklig back som kan nivån och kan tillföra direkt i dessa två matcher", säger Kalmars assisterande sportchef Jarkko Oikarinen till KHC:s Facebooksida.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: