Annons:

Sök

Annons:

Här är vinnaren av mäklarfirmans pepparkaksborg

Vimmerby Sparbank köpte Vimmerbys dyraste pepparkaksborg. Här syns Fastighetsbyråns kontorschef Magnus Boberg och Vimmerby Sparbanks vd Axel Tunek vid tillträdet. Foto: Pressbild

Här är vinnaren av mäklarfirmans pepparkaksborg

Fastighetsbyråns pepparkaksborg är såld. För andra året i rad vann Vimmerby Sparbank budgivningen – och pengarna går till en lokal förening. 

Annons:

Första gången som Fastighetsbyrån i Vimmerby testade en välgörenhetsauktion av ett pepparkakshus var julen 2019. Det har blivit en tradition som håller i sig – och årets pepparkakshusauktion inleddes i början av december och avslutades i dag. 

– Det var en tuff budgivning som accelererade från början. Det var roligt och vi kom upp på en hyfsad nivå. Vimmerby Sparbank tog för andra året i rad hem budgivningen, säger Magnus Boberg, mäklare på Fastighetsbyrån. 

Det vinnande budet landade in på 8 000 kronor och Fastighetsbyrån dubblar det vinnande budet. Det innebär att 16 000 kronor går till föreningen Majblomman Vimmerby. 

– Vi har tidigare år använt oss av våra nationella samarbetspartners och valde ett lokalt ändamål i dag. Majblomman har mycket fokus på barn och ungdomar och vi tycker att det känns som rätt val, säger Boberg. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: