Annons:

Sök

Annons:

Nathea och Noelle vann nytt fint pris – utsedda till årets nätängel

Nathea och Noelle Anemyr är årets nätänglar i juniorklassen. Foto: Simon Henriksson

Nathea och Noelle vann nytt fint pris – utsedda till årets nätängel

Hon har redan vunnit flera priser – och blivit utsedd till årets Vimmerbybo. I går kammade Nathea Anemyr hem en ny utmärkelse för sin kampanj Rocka Sockorna. Tillsammans med sin syster Noelle blev Nathea blev utsedd till årets nätängel av tidningen Nyheter24 och företaget Mysafety.

Annons:

Priset delas ut i tre kategorier och Storebrotjejerna Noelle och Nathea vann juniorklassen. Priset delades ut på en gala i Stockholm under gårdagen. 

Motiveringen lyder så här: "Jag skulle inte ändra på dig för allt i världen. Men för din skull ska jag ändra på allt i världen." Orden är Natheas egna – och riktas till storasyster Noelle. Vi tror henne. Och tillsammans är de redan på god väg. På tre år har deras initiativ för att visa att mångfald är bra blivit en folkrörelse som engagerar alla. Sockor rockas numera överallt – från förskolor och ända upp till riksdagsnivå. Även om initiativet bara sker en gång om året pågår kampen året om. På nätet sprider Noelle och Nathea energiskt budskapet om ökad förståelse och mer kärlek."

Priset har delats ut sedan 2015. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: