Annons:

Sök

Annons:

Tennisklubben tappar tränare – börjat jakten på ny

Kevin Rosén, i mitten, lämnar jobbet som tennistränare i Vimmerby TK. Foto: Ossian Mathiasson

Tennisklubben tappar tränare – börjat jakten på ny

Vimmerby Tennisklubb tappar en av sina tränare. Kevin Rosén lämnar jobbet när han flyttar till Växjö. Han ska spela för division 1-klubben Hovshaga AIF.

Annons:

Efter bara ett år lämnar Kevin Rosén jobbet som andretränare i Vimmerby Tennsklubb. Kevin delade sin tid mellan att vara tränare i tennisklubben och spelare i Vimmerby IBK.

Nu har Rosén kritat på för Hovshaga AIF i Växjö och han ska även påbörja utbildningen till polis i Växjö.

"Kevin, som är 23 år, är utbildad på idrottsgymnasiet i Växjö så flytten blir lite som att komma hem igen. Hovshaga spelar i division ett, men vilken roll Kevin kommer att ha i klubben är ännu inte bestämt", skriver tennisklubben i ett pressmeddelande.

– Året i Vimmerby och som tränare i VTK har varit både roligt och lärorikt och jag kommer att sakna alla ungdomar jag lärde känna under träningspassen. Jag kommer också att sakna VTK som är en trivsam, vänlig och välskött klubb, säger Kevin Rosén i pressmeddelandet.

"Tränar varje dag"

Kevin Rosén har också uppskattat Vimmerbys livaktiga idrottskultur. 

– Vimmerby är en verklig idrottsstad med stora och  framgångsrika föreningar som innebandy, ishockey, fotboll och inte minst tennis. 

Vimmerby TK börjar nu jakten efter en ny tränare inför höstsäsongen.

Kevin Rosén flyttar till Växjö runt midsommar och ser fram emot att studera till polis och spela innebandy i Hovshaga. 

– Det stod klart för någon vecka sedan att det blir Hovshaga i division 1. Jag har haft bra kommunikation med dem sedan tidigare och jag är sugen på att börja plugga. Jag tror att det blir en bra kombination. Vi har redan börjat med försäsongen så jag flyttar dit om en månad ungefär och kommer avsluta träningarna i tennisklubben innan jag flyttar. Jag har blivit tilldelad en personlig tränare och en dietist som sätter krav från tränaren i Hovshaga så jag tränar varje dag, säger Kevin Rosén i en kommentar till Dagens Vimmerby. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: