Annons:

Sök

Annons:

Lämnade VH efter 15 matcher – återvänder till tyska tredjeligan

Victor Östling har kritat på för Crocodiles Hamburg i den tredje tyskaligan. Foto: Ossian Mathiasson

Lämnade VH efter 15 matcher – återvänder till tyska tredjeligan

Victor Östling spelade 15 matcher i Vimmerby Hockey innan han bröt kontraktet. Nu är forwarden klar för en återkomst i den tyska tredjeligan. Ny klubbadress är Crocodiles Hamburg.

Annons:

Den 25-årige forwarden valde att lämna Vimmerby Hockeys trupp med omedelbar verkan i slutet av december och berättade om uppbrottet i en intervju med Dagens Vimmerby. 

”Det här är inget beslut som har kommit hastigt utan är något som har byggts upp över tid. Jag har inte mått bra, helt enkelt. Det har varit mycket i privatlivet utanför isen de senaste månaderna och nu tog det ut sin rätt. Hade det här varit ett ”vanligt jobb” så kan man väl säga att jag gått in i väggen”, sa Victor Östling i en intervju med DV. 

Nu har Victor Östling gjort klart med ny klubbadress. Han kritat på ett tvårskontrakt med Crocodiles Hamburg i den tyska tredjeligan. Det blir därmed ingen återkomst till SC Riessersee där han spelade i två raka säsonger innan han gick till Vimmerby. 

”Jag ser verkligen fram emot att spela för Hamburg och är mycket tacksam för denna möjlighet. Jag har bara hört bra saker om laget och klubben och jag är glad att kunna spela i Tyskland igen. Hittills har det varit en fantastisk upplevelse och alla här får mig att känna mig välkommen”, säger Östling, som gör debut på söndag, till klubbens hemsida. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: